Njemački Hannover 96 na ljeto kupuje Anasa Sharbinija?

Petak, 02. ožujka 2012. 08:08 Napisao/la  Ivan Jelić

Njemački bundesligaš Hannover 96 navodno je zainteresiran za kupnju Anasa Sharbinija. Nijemci veznjaka Hajduka žele već idućeg ljeta.

Odavno nije nikakva tajna kako Hajduk želi prodati Anasa Sharbinija. Problem je, međutim, što prava ponuda za mlađeg Sharbinija na Poljud još nije stigla. Dodatni je problem što Anas iduće sezone ulazi u posljednji godinu ugovora sa Splićanima i sada je, definitivno, pravo vrijeme da ga Hajduk "unovči".

Hoće li se i kada pojaviti konkretan kupac, ne zna nitko, ali se nadaju svi. Trenutno je aktualna navodna zainteresiranost njemačkog bundesligaša Hannovera 96 za Anasa Sharbinija. Nijemci bi "fantazistu" Splićana, prema još uvijek neslužbenim informacijama, htjeli u svojim redovima već narednog ljeta. Sada samo treba vjerovati da će Anas odigrati kvalitetno proljeće...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.