NIŠTA KONTRA SPLITA

Jelavić otišao u Slaven Belupo zbog Krstičevića

Četvrtak, 10. siječnja 2013. 11:12 Napisao/la  Ivan Jelić

Kada smo pročitali da Krstičević traži napadača poput Santinija, sve nam je bilo jasno, kaže Igor Jelavić

Iako je sportski direktor bijelih Sergije Krešić novinarima na predstavljanju novih igrača Jakoliša i Nižića kazao da je potpisivanje ugovora mladog napadača Marija Jelavića pitanje trenutka, to se nije dogodilo. Štoviše, Jelavić je potpisao ugovor sa Slaven Belupom.

Suspenzija ukinuta
Hajduk je platio dug Brazilcu Jamesu Densu u iznosu od cca 30.000 kuna i na taj način su na Poljudu stavili van snage suspenziju Disciplinske komisije HNS-a, koja je bijelima zbog neisplaćenog dugovanja zabranila igrati službene i prijateljske utakmice.

Predsjednik kluba Marin Brbić nije prihvatio uvjete koje je postavio menadžer mladog igrača, navodno je tražio prije svega da njegov štićenik mora imati dovoljnu minutažu, jer proteklih šest mjeseci nije igrao.

- Nismo ucjenjivali Hajduk, već smo tražili da Mario dobije pravu priliku. Osim toga kada smo pročitali u medijima da Krstičević traži napadača poput Santinija, sve nam je bilo jasno. Očigledno da Marija nije vidio u svojim zamislima za nastavak sezone. Odlučili smo prihvatiti ponudu Belupa, vjerujemo da će dobiti priliku da iskaže svoj potencijal, kaže Mariov otac Igor, nekada igrač Hajduka i Rijeke.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.