Nikola Kalinić komentirao tvrdnju Zlatka Dalića da bi s juniorima Hajduka bio treći

Ponedjeljak, 27. svibnja 2024. 10:29 Napisao/la  SC

Koliko ja znam Livaja ostaje, ima ugovor do 2027. godine, niti jedna službena ponuda nije došla, kaže novi sportski direktor

Nikola Kalinić
Nikola Kalinić Foto: HNKHajduk/Facebook

Nikola Kalinić službeno je predstavljen kao novi sportski direktor Hajduka.

Tijekom predstavljanja posebno je bio zanimljiv Kalinićev komentar izjave Zlatka Dalića, izbornik je rekao da bi s kao trener Hajduka s juniorima osvojio treće mjesto u HNL-u.

- Svatko ima svoje mišljenje, neka on umjesto Modrića stavi Baturinu, poručio je Kalinić izborniku.

Kalinić se naprasno oprostio od reprezentacije, kada je odbio ući u igri protiv Nigerije na SP 2018. godine u Rusiji, gdje je Hrvatska igrala finale protiv Francuske.

Dalić je Kalinića nakon toga potjerao jer je narušio pozitivnu atmosferu.

Što se tiče novog posla, Kalinić je ovako prokomentirao statuse glavnih igrača:

- Koliko ja znam Livaja ostaje, ima ugovor do 2027. godine, niti jedna službena ponuda nije došla. Pričali smo, prvo želim da ozdravi, želim ga motiviranog. Perišić ima ugovor do kraja osmog mjeseca, na njemu je odluka, mi ga želimo. S Brekalom je drugačija situacija, ima ugovor s Fiorentinom, trebalo bi platiti odštetu. Bitna je njegova želja, ali i koliko zarađuje u Fiorentini, kazao je Kalinić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.