Nikola Kalinić postigao pogodak u prvoj utakmici nakon duže stanke

Subota, 23. ožujka 2024. 15:34 Napisao/la  T. B.
Nikola Kalinić postigao pogodak u prvoj utakmici nakon duže stanke
Foto: HNKHajduk/Facebook

Hajduk je u petak gostovao u Mostaru gdje odigrao prijateljski dvoboj (1:1) sa Zrinjskim čije dresove nose nekolicina bivših hajdukovaca (Bradarić, Tičinović, Kiš).

Hajdukov strateg Karoglan nije na raspolaganju imao devetoricu reprezentativaca različitih zemalja. priliku je pružio igračima koji su u proteklom vremenu igrali malo ili nisu uopće izlazili na zeleni travnjak.

Dobra je vijest da je jedini strijelac za goste bio Nikola Kalinić, koji je odigrao cijelo prvo poluvrijeme

Posljednji puta zaigrao je protiv Slaven Belupa na Poljudu, kada je sudačkoj nadoknadi prvog dijela utakmice načeo mrežu momčadi iz Koprivnice, nakon samo nekoliko minuta igre u drugom dijelu zbog ozlijede je napustio travnjak.

U srazu s Lokomotivom u kojem su Splićani poraženi, odigrao je tek nekoliko minuta.

Može li Kalinić biti joker u subotnjem derbiju s Dinamom?

Kalinić je bio strijelac jedinog gola Hajduka u ogledu sa Dinamom u sezoni 2022/23, bila je to zaostala prvenstvena utakmica 9. kola, na klupi bijelih sjedio je Valdas Dambrauskas.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.