NEDOVRŠENA PRIČA

HNS na zahtjev Šibenika odgodio suspenziju Hajduka

Petak, 31. kolovoza 2012. 19:00 Napisao/la  Ivan Jelić

U ime Hajdukasmo primili odluku Disciplinske komisije  da se suspenzija Hajduka prolongira do 1. listopada, kaže klupski odvjetnik Damir Primorac

Disciplinska komisija HNS-a prihvatila je zamolbu Šibenika da se suspenzije Hajduku i Šibeniku odgode do 1. listopada. Prethodna suspenzija bila je na snazi do 31. kolovoza. Zanimljivost je da su Šibenčani tražili odgodu suspenzije Hajduka, jer su krenuli u proces preoblikovanja kluba. Žele da 4,7 milijuna kuna, koliko im Hajduk duguje za Rukavinu, sjedne na njihov račun i da mogu s njima raspolagati. Šibenčani su uspjeli dogovoriti sa svojim vjerovnicima, prije svih s Poreznom upravom ali i sa 12 bivših igrača da se isplata dugovanja prema njima prolongira do kraja rujna

 

- Mogu potvrditi u ime Hajduka da smo primili odluku Disciplinske komisije na čelu sa predsjednikom Tinom Doličkim, koji je na zahtjev Šibenik dobio odluku da suspenzija Hajduka prolongira do 1. listopada, kaže odvjetnik bijelih Damir Primorac.

 

Na Poljudu još čekaju konačnu odluka o odigravanju jedne prvenstvene utakmice bez gledatelja. Hajduk se žalio na odluku Disciplinskog suca Prve HNL-e Krešimira Vlajčevića, koji je izrekao tu disciplinsku mjeru još u prošlom prvenstvu zbog nesportskog ponašanja navijača (žalba odgađa izvršenje). Međutim, budući da se još nije izabrala nova Disciplinska komisija koju bira Udruga prvoligaša, tako nema niti konačne potvrde rješenja nepravomoćne odluke Disciplinskog suca.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.