Navijači dočekali momčad Hajduka u gluho doba noći; Vuković: Ponosan sam na nas i navijače

Petak, 10. kolovoza 2012. 09:31 Napisao/la  I. J.

- Sretan sam zbog gola i ponosan sam na podršku navijača sa tribina. Još nismo svjesni što smo napravili. Presretni smo svi, nitko nije ovo očekivao. Napravili smo čudo, rekao je napadač Hajduka

Hajduku je trebao još jedan korak, jedan pogodak da dođe na korak do senzacije na San Siru u dvoboju s Interom u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Europske lige. Unatoč pobjedi od 2:0 bijeli su se oprostili od daljnjeg natjecanja pošto je Inter u prvoj utakmnici na Poljudu slavio 3:0. Mlada hajdukova momčad dominirala je travnjakom San Sira, potpuno su deklasirali domaćine koji su djelovali nemoćno, posebno su bili inferiorni u trkačkom dijelu susreta gdje su  ih Splićani doslovce "pregazli". Inače,  zrakoplov sa stručnim stožerom, igračima, sletio je iz Milana u zračnu luku Resnik u negdje oko tri sata ujutro. Nekoliko stotina navijača bijelih dočekali su hajdukovce pjesmom i čestitali im na velikoj pobjedi nad slavnim Interom.

Svi igrači koji su istrčali i sudjelovali u najvećoj europskoj pobjedi Hajduka zaslužuju sve komplimente, no Crnogorac Ivan "Giga" Vuković posebno je bio nadahnut. Možda je inspiraciju našao u prezentacijama  svog sunarodnjaka Dejana Savićevića koji je na istom stadionu, samo u dresu Milana,  iskazao svoju svjetsku klasu.

- Sretan sam zbog gola i ponosan sam na podršku navijača sa tribina. Još nismo svjesni što smo napravili. Presretni smo svi, nitko nije ovo očekivao. Napravili smo čudo. Zabio sam gol kojeg ću uvijek pamtiti. Vidi se da napredujemo iz dana u dan. Žao mi je što nismo iskoristili i druge šanse koje smo imali.  Moram biti ponosan na sve što smo napravili i naše navijače. Torcida je uvijek uz nas, kazao je Ivan Vuković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.