NASTAVAK TRAKAVICE

Anas Sharbini odlazi u grčki Olympiacos?!

Srijeda, 11. srpnja 2012. 12:48 Napisao/la  SC - I. J.

Pravo je pitanje može li Hajduk postići cijenu koju želi, a spomnjie se iznos između 2.5 i 3 milijuna eura

Anas Sharbini odlazi u Olympiacos! Prema zadnjim informacijama s Poljuda riječki nogometaš najbliže je odlasku u redove grčkog prvoligaša. Hajduk već mjesecima pokušava prodati Anasa da bi popunio veliki financijski minus nastao neodgovornim ponašanjem klupskih čelnika.

Počela prodaja ulaznica za Skonto
Od srijede je započela prodaja ulaznica za prvu utakmicu drugog pretkola kvalifikacija za Europsku ligu između Hajduka i Skonta koja će se odigrati 19.srpnja s početkom u 20,30 sati na Poljudu. Cijene ulaznica su sjever – 40 kuna, jug – 50 kuna, istok 60 i 80 kuna, te zapad 80 i 100 kuna, dok B loža košta – 200 kuna.

Za iduću sezonu u Hajduku na Anasa vjerojatno nitko više ne računa. Najlakša je stvar prodati igrača, pravo je pitanje može li Hajduk postići cijenu koju želi, a spomnjie se iznos između 2.5 i 3 milijuna eura.  Bijeli se žele riješiti Anasa kojem ugovor ističe na kraju iduće sezone kada bi mogao besplatno otići. No, i Anasu i Hajduku je u interesu da se ova priča završi što prije.

Inače, nogometaši Hajduka će ovoga vikenda otići na mini pripreme u Međugorje. Trebali bi odigrati jednu zatvorenu trening utakmicu, a protivnik još nije poznat. Bit će to posljednji test za momčad trenera Krstičevića pred utakmica protiv Skonta .



Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.