Nadzorni odbor Hajduka odlučio: Stanko Poklepović smijenjen, Goran Vučević novo privremeno rješenje?

Nedjelja, 12. travnja 2015. 16:16 Napisao/la  Ivan Jelić

Klub s Poljuda bez pobjede je od 8. ožujka i utakmice u Osijeku. Serija od tri uzastopna prvenstvena poraza presudila je Poklepoviću

Prema zasad neslužbenim informacijama dogodilo se ono o čemu se nagađalo posljednjih dana. Trener momčadi Hajduka odlukom Nadzornog odbora razrješen je dužnosti nakon poraza u Puli od Istre 1961 (3:2). Svemu je prethodila serija loših rezultata Hajduka, klub s Poljuda bez pobjede je od 8. ožujka i utakmice u Osijeku. Serija od tri uzastopna prvenstvena poraza presudila je Poklepoviću.

Na novi mandat na klupi Hajduka trebao bi tako u ponedjeljak prisegnuti Goran Vučević, koji će nastaviti raditi i kao sportski direktor. Iako su se u kuloarima spominjala imena Harija Vukasa i Marija Osibova, Vučević bi s pomoćnikom Vikom Lalićem trebao privesti sezonu kraju.

Sljedeća prvenstvena obveza Hajduku nije nimalo lagana, u subotu na Poljud dolazi Rijeka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.