Mišo Krstičević čeka pojačanja, Hajduk traži iskusnog stopera i napadača

Petak, 29. lipnja 2012. 09:18 Napisao/la  I. J.

Hajduku se na pripremama u Njemačkoj priključio 27-godišnji Danijel Stojanović, koji je lani igrao u portugalskom Nacionalu

Nogometašima Hajduka na priprema se u Bad Reichenhallu priključio 27-godišnji Danijel Stojanović koji igra na poziciji lijevog beka. Dvije sezone bio je član portugalskog prvoligaša Nacionala, ali nije se previše igrao. U Nacional je stigao iz mostarskog Zrinjskog, prije toga nastupao je za Posušje.

Trener Mišo Krstičević zadovoljan je kako igrači podnose sve napore jer on je poznat kao "gonič robova" i treninzi mu znaju trajati više od dva i pol sata. Čelnici kluba pokušavaju osnažiti igrački kadar, zasad su stigli Vršajević, 26-godišnji desni bek Čelika iz Zenice, Jurina, mladi napadač Sloge iz Uskoplja koji još ima pravo nastupa za juniore, te Sušić koji je bio član Standarda iz Liegea.

Trener Hajduka ne krije da mu je potreban jedan iskusni stoper, te napadač. Dobio je usmeno obećanje ljudi koje vode klub da će učiniti sve da Hajduk bude igrački što kvalitetniji u novoj sezoni. Zasada je sve ostalo na obećanju.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.