Mišo Krstičević: Znamo da nogometaši Osijeka idu u karantenu samo kad igraju protiv Hajduka

Petak, 23. studenog 2012. 16:56 Napisao/la  Ivan Jelić

Želimo kraj prvog djela prvenstva dočekati na drugom mjestu prvenstvene ljestvice, kaže Krstičević

Nogometaši Hajduka u subotu gostuju u Gradskom vrtu gdje ih očekuje dvoboj s tradicionalnim rivalom Osijekom. Posljednji put Splićani su u Osijeku slavili prije nešto više od četiri godine, bilo je to u ljeto 2008. godine kada je na klupi Hajduka sjedio trener Goran Vučević čija momčad je na koncu slavila rezultatom 2:1.

- Svjesni smo da nas očekuje teška utakmica, tijekom tjedna smo imali problema s ozljedama Radoševića, Milića i Andrijaševića, no vjerujem da će spomenuti trojac biti spreman za subotnju utakmicu. Osječani su uvijek  "nabrijani" na Hajduk kada igraju kod kuće, a to mi je potvrdio i Maglica koji kaže da Osječani idu u hotel u karantenu i dobivaju premije jedino kada igraju protiv Hajduka. Ništa čudno! Hajduk je mamac za sve klubove, primjerice, protiv Zagreba se okupilo čak pet tisuća navijača. Naš cilj je jasan, želimo kraj prvog djela prvenstva dočekati na drugom mjestu prvenstvene ljestvice, a sukladno tome u Osijek idemo po sva tri boda, rekao je trener Splićana Mišo Krstičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.