Mišo Krstičević uoči Zagreba: Da nije bilo sudačkih pogrešaka, mirnije bi čekali kraj prvenstva

Subota, 30. ožujka 2013. 08:59 Napisao/la  I. J.

- Ne sjećam se da su naši protivnici bili zakinuti sudačkim odlukama kao što smo mi to bili u nekoliko navrata tijekom dosadašnjeg dijela prvenstva, rekao je trener Hajduka

U odnosu na momčad koja je igrala u Stanovima protiv Zadra uoči reprezentativne pauze, trener Hajduka Mišo Krstičević na raspolaganju nakon dužeg vremena ima povratnika kapetana Marija Maloču, te Mirka Oremuša i Antona Maglicu, no ostao je standardnih Milića i Jozinovića. Zbog crvenog kartona još jednu utakmicu treba pauzirati Franko Andrijašević.

- Pauza nam nije dobro došla. Bez obzira na sve nedaće Hajduk će na svaku utakmicu ići na pobjedu, riječi su Miše Krstičevića.

U subotu na Poljud stiže Zagreb na čijoj klupi sjedi Miroslav Ćiro Blažević.

- Prije godinu i pol, dvije bio sam trener Zagreba, točnije pomoćnik Igoru Štimcu. Dobro poznajem igrački kadar, ostali su nekolicina starijih igrača, Ćiro je doveo neke mlađe. Ćiro preferira sustav igre 3-4-1-2, pokušava kroz sredinu preko iskusnog Štroka i Šovčića zaprijetiti protivničkim vratima. U napadu imaju Medića i brzonogog Abdurahimija, tu su još iskusni Nadarević u obrani te Jurendić. Zagreb traži bodove u borbi za prvoligaški život, nama su potrebni za plasman u Europsku ligu. Osobno mislim da će nam lakše biti izboriti Europu kroz Kup Hrvatske nego kroz prvenstvene utakmice, ustvrdio je Krstičević.

Dvojba koju je nametnuo sam trener bijelih jest: Tko će braniti? Goran Blažević ili Lovre Kalinić.

- Još nisam odlučio tko će braniti, uzvratio je Krstičević

Nije mogao trener bijelih da ne spomene suce i suđenje.

- Ne sjećam se da su naši protivnici bili zakinuti sudačkim odlukama kao što smo mi to bili u nekoliko navrata tijekom dosadašnjeg dijela prvenstva. Da nije bilo sudačkih pogrešaka puno bi mirnije čekali kraj prvenstvene utrke, zaključio je Mišo Krstičević.