Mišo Krstičević tvrdi: Treniranje Hajduka najteži je posao na svijetu

Petak, 06. travnja 2012. 15:48 Napisao/la  Ivan Jelić

Trenirati Hajduk je najteže na svijetu. Navijače ne zanima igraju li mladi ili stari igrači, njih zanimaju samo pobjede, tvrdi trener Hajduka

Subotnji dvoboj s Karlovcem na Poljudu za Hajduk je s jedne strane najlakši, a s druge najteži. Jer, sve osim pobjede Splićana bilo bi ravno katastrofi, bez obzira što su Splićani već osigurali drugu poziciju u prvenstvu. A na Poljud im u goste stiže protivnik koji je već praktički drugoligaš...

- Trenirati Hajduk je najteže na svijetu. Navijače ne zanima igraju li mladi ili stari igrači, njih zanimaju samo pobjede. Unatoč problemima koje imamo sa igračkim kadrom, vjerujem u našu pobjedu, optimističan je trener Hajduka Mišo Krstičević.

Zbog ozljeda Hajdukov trener ne može računati na ozlijeđene Andrića, Maloču, Vukovića i Anasa Sharbinija, kojega muči list. James ima tri žuta kartona.

Jučer je iz Zagreba stigla i informacija o preciznom iznosu koji Dinamo potražuje od Hajduka, zbog razbijenih stolica na nedavnom derbiju koji je odigran na Maksimiru. Radi se o 103 tisuće kuna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.