Mišo Krstičević, trener Hajduka: Ne mogu obećati tri boda protiv Slaven Belupa

Subota, 22. rujna 2012. 15:13 Napisao/la  I. J..

- Slaven Belupo je dobra ekipa, dovoljno je reći da je  Roy Ferenčina prošle godine proglašen za najboljeg trenera. Dobra su ekipa, opasni iz prekida koji su im jako oružje i iz njih postižu puno pogodaka, rekao je trener Hajduka

 

 

 

Nogometaši Hajduka u nedjelju dočekuju Slaven Belupo. Splitski sastav pokušat će doći do tri važna boda, nakon solidnog otvaranja sezone krenuli su loši rezultati za izabranike Miše Krstičevića.

Lima stiže na ragovor s čelnicima Hajduka
Ruben Lima u nedjelju dolazi u Split, a u ponedjeljak bi trebao obaviti razgovore sa čelnicima kluba. Razgovor će najvjerojatnije ići u  smjeru raskida ugovora jer Mišo Krstičević, trener Hajduka, već je rekao da ne računa na igrača koji je pobjegao iz momčadi.

- Miran sam u ovoj situaciji, nasmijan. Nismo imali sreće u prijašnjim utakmicama počevši od gola iz kornera protiv Osijeka. Inter također nije ništa napravio, dvaputa je pucao na gol, od toga je Blažević obranio kazneni udarac. Lokomotiva i Rijeka nam  nisu stvorile niti jednu pravu šansu, ustvrdio je optimistično Mišo Krstičević uoči nedjeljnog ogleda protiv Slaven Belupa.


- Slaven Belupo je dobra ekipa, dovoljno je reći da je  Roy Ferenčina prošle godine proglašen za najboljeg trenera. Dobra su ekipa, opasni iz prekida koji su im jako oružje i iz njih postižu puno pogodaka. Tu je naravno i iskusni Davor Vugrinec, dodao je Krstičević koji bi za ogled sa sastavom iz Koprivnice mogao promijeniti i sustav igre.

- Muče nas problemi u napadu. Otkada je Ante Vukušić otišao praktički nemamo napadača, Maglica je već dulje vrijeme ozlijeđen, Kiš je neiskusan, dok a Vuković silom prilika igra u vrhu napada, rekao je trener Hajduka.

Inače, Hajduk je priopćenjem pozvao navijače da dođu na utakmicu protiv Slavena, moglo bi se dogoditi da bude više navijača nego na utakmici Lige prvaka Dinamo - Porto.

- Poljud je uvijek solidno ispunjen, kada je došao Inter bio je rasprodan. Vjerujem da ćemo imati podršku navijača, mi ćemo im se pokušati odužiti na najbolji način. Ne mogu obećati tri boda, već da će igrači dati maksimum, zaključio je Mišo Krstičević.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.