KRSTIČEVIĆ NA VJETROMETINI

Klupski čelnici okrenuli leđa treneru Hajduka

Ponedjeljak, 17. rujna 2012. 15:26 Napisao/la  Ivan Jelić

Do prije mjesec dana Krstičević je bio slavljen poput Mourinha, posebice poslije pobjede nad Interom u Milanu

Ako je suditi po ponašanju čelnika kluba, Mišo Krstičević na izlaznim je vratima Hajduka. Naime, nakon nove sudačke odluke na utakmici između Intera i Hajduka odigrane u Zaprešiću na kojoj je glavni sudac Ivan Bebek dosudio u 3. minuti nadoknade u najmanju ruku dvojbeni penal za domaćine, čelnici kluba nisu se niti jednom riječju oglasili i stali u zaštiti stručno stožera i momčadi.

 

Nedjelja je bila (ne)radni dan, ali ni u ponedjeljak nije bilo nikakve reakcije. Krstičević i njegov pomoćnik Šeparović, koje je sudac Bebek prijavio delegatu zbog nesportskog ponašanja po završetku dvoboja, trebaju napisati  svoje viđenje prijave i poslati je povjereniku za natjecanje Josipu Brezniku, koji će procijeniti imali elemenata za disciplinsko kažnjavanje.

 

Do prije mjesec dana Krstičević je bio slavljen poput Mourinha, posebice poslije pobjede nad Interom u Milanu. Sada je ostao sam na vjetrometini da se bori protiv sudačkih nepravdi, čelnici kluba okrenuli su mu leđa nakon što su se oglasili beznačajnim priopćenjima nakon sudačke pogreške na utakmici Rijeka - Hajduk.

 

Koliko su priopćenja imala odjeka pokazala je utakmicu u Zaprešiću, kada je Bebek pokazao na bijelu točku u 93. minuti utakmice. Takvu odluku sigurno ne bi donio da je na drugoj strani bio Dinamo. Hajduk je, nažalost,  najviše sam krivac zbog takvog stanja, zbog ljudi koji su  vodili klub proteklih godina došao je u situaciju da ga nitko ne poštuje.

 

 U subotu na Poljudu gostuje Slaven Belupo. U slučaju da bijeli ne pobjede nije sigurno da će Krstičević sedam dana poslije voditi Hajduk u najvećem hrvatskom derbiju, dvoboju s Dinamom u Maksimiru. Tanka je nit od slavljenika do gubitnika.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.