Mišo Krstičević nagradio igrače Hajduka, nema treninga na Uskrs!

Nedjelja, 31. ožujka 2013. 12:51 Napisao/la  Ivan Jelić

Bijeli  će trenirati na Uskrsni ponedjeljak budući da ih već u srijedu očekuje prva utakmica polufinala Kupa Hrvatske protiv Slaven Belupa

Prema prvobitnoj zamisli trenera Krstičevića nogometaši Hajduka trebali su trenirati i na Uskrs! Ipak to se neće dogoditi, Krstičević ih je nagradio da najveći kršćanski praznik provedu u krugu najmilijih. Bijeli  će trenirati na Uskrsni ponedjeljak. Naime, bijeli nemaju vremena za predah jer ih već u srijedu u Koprivnici čeka prva utakmica polufinala Kupa Hrvatske protiv Slaven Belupa. Trener Mišo Krstičević u petak je na Kantridi nazočio prvenstvenom ogledu Rijeke i Slaven Belupa koji su domaćini riješili u svoju korist.

- Slaven Belupo je odmarao nekoliko standardnih igrača, oni to sebi mogu priuštiti, a mi ne možemo jer nemamo toliko široki igrački kadar. Oremuš je igrao iako je imao virozu, povraćao je poslije dvoboja sa Zagrebom. Momčad iz Koprivnice pokušat će preko Kupa izboriti plasman u Europsku ligu. Čekaju nas dvije vrlo zahtjevne utakmice protiv vrlo neugodnog suparnika, izjavio je Mišo Krstičević.