Mišo Krstičević: Igrači su bili umorni, ali su dali jedan drugom ruku i obećali dati maksimum

Ponedjeljak, 30. srpnja 2012. 10:58 Napisao/la  I. J.

Vratio nam se uloženi trud, prikazali smo ono što navijači vole. Nije lako igrati u tom ritmu, rekao je Mišo Krstičević

Hajduk je u gradskom derbiju  pobijedio Split minimalnim rezultatom, ali potpuno zasluženo. Bijeli su od prve minute pokazali više volje, želje za uspjehom što im je u konačnicu donijeli vrijednu pobjedu.

- U  svom prvom gradskom derbiju ostvario sam  pobjedu protiv Splita, koji je još jednom potvrdio da ima kvalitetnu i iskusnu momčad. Vratio nam se uloženi trud, prikazali smo ono što navijači vole. Nije lako igrati u tom ritmu jer mnogi od ovih mladih igrača nisu na to navikli. Njih 5-6 u poluvremenu su se potužili na umor, no dali su ruku jedan drugom i kazali: Idemo odigrati drugo poluvrijeme koliko budemo mogli, idemo dati svoj maksimum, u ovom trenutku, rekao je Mišo Krstičević.

Tonči Bašić nije krio  razočarenje igrom svoje momčadi.

- Nismo pogodili ritam utakmice niti smo ušli kako smo očekivali. Ušli smo  bez dovoljno volje, žara i elana. Rani pogodak nas je poremetio.  U drugom poluvremenu smo pokušali uhvatiti ritam, izvršili smo neke promjene u momčadi, no nismo uspjeli ništa učiniti. Navijači su na najbolji način odradili svoj posao, hajdukovce su nosili do pobjede. Hajduku čestitam na pobjedi i želim im puno uspjeha u dvoboju s Interom.

U četvrtak Hajduk igra prvu utakmicu 3. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu protiv Intera iz Milana na Poljudu. Torcida je po završetku susreta igrače za pobjedu nagradila gromoglasnim pljeskom, ali im poslala poruku:

-Hoćemo pobjedu , hoćemo pobjedu…!

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.