Mišo Krstičević: Bilo bi nam puno teže da je na klupi Zagreba ostao Luka Bonačić

Subota, 10. studenog 2012. 16:22 Napisao/la  ZG

Nema Zagreb toliko lošu momčad kako što to pokazuje prvoligaška tablica, imaju igračku kvalitetu za puno više mjesto na tablici, kaže Krstičević

 

Hajduk nastavlja sa pobjedničkim nizom, u Kranjčevićevoj u dvoboju sa Zagrebom ostvarili su četvrtu uzastopnu pobjedu:

 

- Trener svih trenera Ćiro Blažević nam je umnogome otežao put do uspjeha, uspio je u vrlo kratkom vremenu motivirati cijeli klub i navijače. Međutim, da je ostao na klupi Zagreba Luka Bonačić, bilo bi sve drugačije, puno bi nam teže bilo doći do tri boda. Bonačić dobro poznaje našu momčad, osim toga upoznao je dobro i svoje igrače, kaže Krstičević.

 

Krstičević je bio pomoćnik Igoru Štimcu kada je aktualni izbornik prije dvije sezone vodio momčad iz Kranjčevićeve :

 

- Sentimentalno sam vezan uz NK Zagreb i drago mi je bilo vidjeti da mnogi žele pomoći davljeniku. Nema Zagreb toliko lošu momčad kako što to pokazuje prvoligaška tablica, imaju igračku kvalitetu za puno više mjesto na tablici.

 

Maglica je krenuo od prve minute:

 

- Nisu sporne njegove igračke kvalitete, imao je problema sa ozljedama i za to ga nije bilo u početnoj jedanaestorici.

 

Poslije podne u Parku mladeži Split je domaćin Dinamu:

 

- Mi razmišljamo samo o sebi, dakako da bismo voljeli da nam najbliži susjedi pomognu da se bodovno približimo Dinamu nakon ovog kola, na kraju će trener Krstičević

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.