Mišo Krstičević: Ako će mi netko potpisati da možemo izgubiti utakmicu, stavit ću igrati sve mlade igrače

Petak, 12. travnja 2013. 16:33 Napisao/la  Ivan Jelić

Prošle godine sam stavio igrati Vladislavića,  Hajdera,… izgubili smo utakmicu i puklo je sve po mojoj glavi, kaže Krstičević uoči utakmice protiv Cibalije

Nakon što je Hajduk u srijedu u Koprivnici pobijedio Slaven Belupo u prvoj utakmici polufinala Kupa, u subotu igra protiv Cibalije na Poljudu. Već je postala otrcana fraza da trener Krstičević ne može računati na gotovo cijelu jednu momčad :

Šesta utakmiica u dva tjedna
 - Cibalia je postala prava domaćinska ekipa, igraju dobar nogomet. Gledao sam ih kada su igrali u Parku mladeži protiv Splita, izgubili su utakmicu jer nisu imali sreće. Nama je jedini hendikep što će nam to biti šesta utakmica u dva tjedna. Nećemo ulaziti ni u kakve kalkulacije, zanima nas samo pobjeda, kaže Krstičević.

- Zbog ozljeda ne možemo računati na Oremuša, Maloču, Andrijaševića. Milović i Jonjić su otišli u Njemačku po maske, Tomaš i Ozobić su već odavna izvan stroja, Vršajević je u Koprivnici dobio crveni karton. Zvali smo malog Pašalića da nas bude osamnaest u zapisniku. Milić je odradio jedan trening, vidjet ćemo da li će biti spreman da nam pomogne u jednom dijelu susreta. Oremuš, Milović i Jonjić dobili su udarce u glave, Milić u leđa. Na te ozljede nitko nije mogao utjecati, kaže trener Hajduka Mišo Krstičević.

 

Hoće li mladi dobiti priliku?

 

- Ako će mi netko potpisati da možemo izgubiti utakmicu, stavit ću igrati sve mlade igrače. Teško je natovariti na leđa mladim igračima obveze. Prošle godine sam stavio igrati Vladislavića,  Hajdera,… izgubili smo utakmicu i puklo je sve po mojoj glavi!

 

Krstičević je ničim izazvan ispalio:

 

- Čim smo osigurali ostanak u ligi, ja sam svoj posao završio!

 

Znači li ovo da je Krstičević svjestan da mu Nadzorni odbor neće produljiti ugovor na ljeto. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac ionako ga je već pozvao u svoj stručni stožer.

 

 

 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.