Mislav Karlogan uoči prve utakmice odredio prvog pomoćnika

Četvrtak, 26. listopada 2023. 15:25 Napisao/la  T. B.
Mislav Karoglan
Mislav Karoglan

Od Koprivnice do Koprivnice.

Mislav Karoglan posljednju utakmicu na klupi Hajduka vodio je 12. studenog prošle godine protiv Slaven Belupa, a sada se s Hajdukom na početku svog drugog mandata na Poljudu opet vraća u Koprivnicu.

U 13. kolu HNL-a 'bijeli' u petak (18 sati) gostuju na Kušek Apašu.

Novi trener ovako je prokomentirao dojavu da su igrači oduševljeno dočekali njegov povratak:

- Ne znam o kakvom oduševljenju pričate. Ne bi bilo fer da komentiram prema kolegi. Rekao sam u kakvoj smo situaciji, odradio sam motivirajući govor. Prvo mi je bitno kako će određeni igrači izdržati trening. Imamo pet-šest upitnih. Kada bih vam i pokušao reći sastav lagao bih vam. U ovom trenutku ne znam prvih 11. Situacija nije tragična. Bavili smo se kako postići gol. Mislim da vani trebaš postići dva gola. To je cilj za svaku utakmicu vani. Belupo je ekipa koja igra izvanredno pod novim trenerom. Jako su agresivni, možda tranzicijski najbolja ekipa u ligi. Imaju najbolju duel igru po statistici. Ako na gostovanju nisi dobar u duelima, nemaš preduvjete za pobjedu. Bitno je da Hajduk pobjeđuje, da budemo super stabilni i da rastemo, kazao je Karlogan.

Je li ova momčad dovoljno kvalitetna da osvoji tituku prvaka?

- Vjerujem da je ova momčad superkvalitetna, naglasio je Karlogan.

Novi trener odredio je pomoćnik, Dragan Blatnjak postao je prvi asistent.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.