Mislav Karlogan nije dugoročno rješenje za klupu Hajduka

Nedjelja, 23. listopada 2022. 10:36 Napisao/la  Toni Bilić
Mislav Karlogan
Mislav Karlogan

Na presici nakon najvećeg hrvatskog derbija dvoboja Hajduka i Dinama (1:1), koji je odigran na poljudskoj ljepotici pred cca 32.000 tisuća gledatelja, privremeni trener bijelih Mislav Karoglan na pitanje novinara da li mu je ovaj rezultat još malo podigao šanse da ostane na klupi uzvratio je ovako:

- Za desetak dana sve će se znati!

Bez obzira što nije izgubio od Dinama i što su Splićani odigrali najboljih sat vremena u dosadašnjem tijeku sezone, unatoč pobjedama u četiri preostale utakmice, Mislav Karoglan ne bi trebao ostati na klupi Hajduka.

Zašto?

Bijelima treba priznati stručnjak s imenom i prezimenom, s respektabilnim CV-om, a ne netko tko će se učiti na Livaji u društvu.

Priče da je Karlogan poboljšao igru momčadi nemaju ama baš nikakvog temelja.

Bez podcjenjivanja odlične predstave u prvih sat vremena dvoboja s aktualnim prvacima, treba naglasiti da su modri izgledali neuvjerljivo, bezvoljno.

Na osnovi tih šezedetak minuta dati priliku Karoglanu da nakon SP-a u Kataru vodi Hajduka bio bi preveliki rizik.

Treba se prisjetiti kako su Splićani izgledali u ogledima s Istrom 1961, Varaždinom i Goricom.

Hajduk u srijedu igra protiv Gorice zaostalu utakmicu, slijedi potom gostovanje u Kranjčevićevoj i dvoboj sa Lokomotivom.

Potom na Poljud stiže izravni konkurent za drugu poziciju Osijek, prije stanke odlazi u Koprivnicu na dvoboj sa Slaven Belupom.

Nismo sigurni da će Hajduk osvojiti maksimalnih 12 bodova.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.