Mislav Anđelković zatražio raskid ugovora s Hajdukom, plaća nema od kolovoza

Srijeda, 08. siječnja 2014. 16:16 Napisao/la  Ivan Jelić

Ako bijeli ne prodaju nekog igrača u zimskom prijelaznom roku, odlazak u stečaj izgledna je opcija

Nema još uvijek službene transfer-liste na Poljudu. Sportski direktor Goran Vučević zajedno s trenerom Igorom Tudorom i predsjednikom kluba Marinom Brbićem pokušava smanjiti broj igrača pod ugovorom.

Navodno je raskid ugovora zatražio  Mislav Anđelković, koji je minulog ljeta iz Hajduk došao iz Istre 1961, nezadovoljan svojim statusom. Od standardnog igrača s početka prvenstva, dobio je u status "standardnog pričuvnog igrača", a u nekim utakmicama nije bio  niti u zapisniku. Iz kluba nema potvrde, ali niti demantija te vijesti.

Mladi Tonči Mujan i Tomislav Kiš bit će poslani na posudbu u neki od zainteresiranih klubova, dok će Ivan-Jakov Džoni i Krešo Ljubičić i na proljeće igrati u dresu Cibalije, odnosno Hrvatskog dragovoljca.

Financijska situacija i dalje je vrlo teška, zaposlenici su dobili plaću za mjesec kolovoz, igrači za mjesec listopad. Ako bijeli ne prodaju nekog igrača u zimskom prijelaznom roku, odlazak u stečaj izgledna je opcija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.