Mijo Caktaš: Ako se nismo prestrašili Intera iz Milana, zašto bismo se bojali Dinama!?

Petak, 22. veljače 2013. 15:49 Napisao/la  Ivan Jelić

 Mi smo u Koprivnici pobjedom nad Slaven Belupom pokazali da imamo momčad koja se može ravnopravno nositi sa svakim suparnikom, kaže vratar Goran Blažević

Hajdukovci nestrpljivo čekaju nedjeljni dvoboj s Dinamom na Poljudu. Stadion gotovo da je već rasprodan, ostalo je tek nekoliko stotina ulaznica koje će biti uskoro prodane.

- Nismo se bili prepali Intera iz Milana, koji je pet puta veći od Dinama, pa nema razloga da se bojimo modrih. Igramo pred svojim navijačima, koji će nam pružiti punu podršku i uz njihov glas s tribina vjerujem da možemo pobijediti. Očekujem našu pobjedu od 2:1! Bilo bi vrijeme da se i ja upišem u listu strijelaca, kazao je Mijo Caktaš.

Iskusni čuvar Goran Blažević dometnuo je:

- Bit će mi ovo prvi derbi u bijelom dresu protiv Dinama na Poljudu. Ne bojim se nikoga u redovima gostiju, modri imaju odličnu momčad ali smo mi u Koprivnici pobjedom nad Slaven Belupom pokazali da imamo momčad koja se može ravnopravno nositi sa svakim suparnikom, kaže Blažević.

Trener Krstičević čini se otklonio je sve dvojbe oko početne jedanaestorice, umjesto ozlijeđenih stopera Maloče, Milovića i Jonjića od prve minute na stoperskim pozicijama će zaigrati još uvijek ne potpuno oporavljeni Milić te Nižić, koji je ove zime potpisao ugovor sa bijelima. Na pozicijama dvojice zadnjih veznih zaigrat će Andrijašević i Lima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.