Marko Livaja ostaje na Poljudu, Hajduk zadržao najboljeg igrača

Srijeda, 09. lipnja 2021. 15:08 Napisao/la  SC
Nikoličius, Livaja i Jakobušić
Nikoličius, Livaja i Jakobušić

HNK Hajduk na službenoj stranici objavio je sljedeću vijest:

HNK Hajduk na radost cijelog svog navijačkog puka, s ponosom objavljuje, da će Marko Livaja i dalje braniti boje našeg Kluba.

Klub i igrač su postigli dogovor o produženju ugovora do ljeta 2024. godine, a Marko će od sada nositi dres s brojem 10.

Livaja se na Poljud vratio u veljači ove godine, od tada je odigrao 17 službenih utakmica za Bijele te pri tom postigao sedam pogodaka i upisao osam asistencija. Svojim predstavama na terenu oduševio je cjelokupnu javnost, razveselivši sve naše navijače te je bio glavni kotačić i predvodnik momčadi u drugom dijelu sezone.

Marko će biti s momčadi od prvog dana priprema koje službeno započinju u ponedjeljak, 14. lipnja na Poljudu.

- Prije svega želim se zahvaliti svim navijačima, od kada sam došao, a posebno u posljednjih mjesec dana, prema meni i mojoj obitelji emitirali ste toliko pozitivne energije, bezbroj poruka podrške, odobravanja i želja za mojim ostankom. Da sam i htio otići, to ne bi bilo moguće uz sve ovo što ste napravili. Od samog početka moja želja je bila da ovdje pokušam napraviti nešto što će se pamtiti. Mislim da imamo još nedovršenog posla i drago mi je što zajedno idemo u borbu za najviše ciljeve, poručio je Marko nakon potpisa ugovora.

- Ovo je jako važan dan za Klub, sretni smo što smo potpisali dugoročni ugovor s Markom Livajom. On je bio želja ne samo nas, nego i cijelog navijačkog puka. Hvala Marku, njegovoj supruzi Iris i cijeloj njegovoj obitelji jer vjeruju u Hajduk i ovo što radimo. Hvala i posredniku koji je asistirao u ovom poslu Vincenzu Cavalieriju. Hvala i svim navijačima koji su sudjelovali u kampanji #LivajaOstani čime su odigrali vrlo važnu ulogu u njegovoj odluci. Sada nastavljamo zajedno, spremni za nove izazove i borbu za trofeje, zaključio je sportski direktor Mindaugas Nikoličius, stoji u vijesti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.