Marko Bencun: Majka mi je poslala poruku, što si napravio da me svi zovu!

Ponedjeljak, 21. listopada 2013. 21:07 Napisao/la  Ivan Jelić

Golove posvećujem pokojnom ocu Ivanu, kaže Bencun

Hajduk je pobjedom nad Hrvatskim dragovoljcem u Kranjčevićevoj (2:1) poslije 13. kola preuzeo vodstvo na tablici. Istina, bijeli imaju isti broj bodova kao i drugoplasirani Dinamo, ali Splićani imaju bolju gol-razliku. Junak pobjede bio je Marko Bencun kojega je trener Tudor poslao na travnjak početkom drugog dijela umjesto indisponiranog Gruzijca Iluridze pri vodstvu Sigećana od 1:0:

- Osjećaj je fenomenalan, ne mogu vam to riječima opisati. Ostvarili smo vrlo važnu pobjedu protiv Dragovoljca, koji je još jednom pokazao da je neugodna momčad. Imali smo osjećaj kao da se igra na Poljudu, svi koji su bili na utakmici navijali su za nas. Atmosfera je bila fenomenalna, kaže Bencun.

U moru čestitki najoriginalnija je bila ona koja mu je poslala majka:

- Majka nije gledala utakmicu, nije znala kojim je rezultatom završila, pa me je u poruci pitala: Marko, što si napravio da me svi zovu! Golove posvećujem pokojnom ocu Ivanu, koji je najzaslužniji što sam iz Međugorja došao u Hajduk. Klubu me preporučio bivši trener Mišo Krstičević, on je nazvao Dražena Mužinića koji se brzo dogovorio s mojim pokojnim ocem, govori Bencun.

Prošle sezone nije bio po „guštu„  bivšeg trenera Miše Krstičevića, pa je otišao na kaljenje u redove tada drugoligaša Primorca 1929 iz Stobreča:

- Bilo mi je najvažnije igrati, dosta mi je pomoglo igranje u Drugoj ligi. Šteta što je klub ispao iz lige. Međutim, najvažnije je da sam se vratio ljetos u Hajduk i da trener Tudor vjeruje u mene. Mogu još bolje, zaključio je Bencun

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.