Mario Maloča u klupskom kalendaru predstavlja veljaču koju možda neće dočekati u Hajduku

Srijeda, 05. prosinca 2012. 14:45 Napisao/la  Ivan Jelić

Hajduk nije na Poljudu pobijedio Inter od 2008. godine

Na Poljudu je održana prezentacija kalendara Hajduka za 2013. godinu, nekoliko riječi o kalendaru prozborio je novi šef marketinga Aljoša Bašić:

- Tema kalendara je mlada Hajdukova momčad s njihovim fotografijama. Na kalendaru se nalaze slike 28 prvotimaca. Izrađen je u 12.000 tisuća primjera i prodavat će se od Zadra do Dubrovnika na već poznatim mjestima ranijih godina, cijena mu je 40 kuna. Vjerujemo da ćemo sve prodati, kazao je Bašić.

Novinari su dometnuli, zašto po uzoru na Barcelonu na kalendaru nisu golišave ljepotice?

- Mislim da smo odabrali temu koja odgovara trenutku u kojem se Hajduk nalazi, uvijek ćemo razmotriti neku dobru ideju. uzvratio je Bašić.

Kalendar su prezentirali kapetan Mario Maloča i napadač Ivan Vuković. Maločina slika nalazi se u mjesecu veljači, kada je Hajdukov rođendan, ali je pitanje hoće li Maloča dočekati proslavu 102. rođendana Hajduka u veljači budući da je na popisu igrača koji mogu otići na zimu:

- Ugovor s Hajdukom veže me do ljeta 2014. godine, volio bih ga odraditi do kraja, kaže Maloča.

U petak na Poljudu gostuje Inter, kapetan bijelih upozorava da ih čeka teška borba:

- Hajduk nije na Poljudu pobijedio Inter od 2008. godine. Igrao sam tu utakmicu, slavili smo s uvjerljivih 7:2. Svjesni smo da pobjedom može osigurati ostanak u vrhu tablice, ako Rijeka kiksa kod kuće protiv Slaven Belupa možemo prezimiti na drugoj poziciji.

Maloča stalno igra pod injekcijama zbog bola u palcu, liječnici su ga upozorili da nije baš dobro primiti novu injekciju:

- Valjda mi ga neće odrezati, uz smiješak je dometnuo Maloča.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.