Mario Maloča produljio ugovor i postao najbolje plaćeni igrač Hajduka

Ponedjeljak, 09. rujna 2013. 17:33 Napisao/la  I. J.

 Maloča će zarađivati 200.000 eura godišnje

Mario Maloča nije ostvario ovog ljeta transfer u neki od europskih klubova. Kapetan Hajduka odlučio je prihvatiti ponudu čelnika bijelih, potpisao je ugovor sa klubom koji vrijedi do ljeta 2015. godine.

 

Jedan od razloga zbog kojega je Maloča prihvatio da još dvije godine nosi bijeli dres leži u činjenici da je novim ugovorom postao najbolje plaćeni Hajdukovac, godišnje bi trebao zarađivati cca 200.000 eura.

 

Inače, ako jednog dana ostvari svoju želju da karijeru nastavi u nekom od inozemnih klubova,  Hajduk za njega traži 3,5 milijuna eura, transfer se dijeli na način da bijelima pripada 60 posto, igraču 40 posto od ukupnog transfera  koji on dijeli sa svojim menadžerom Franjom Pašalićem.

 

Steven Luštica, koji je prije dvije sezone došao na Poljud, nije se uspio nametnuti. Raskinuo je ugovor sa splitskim prvoligašem i vraća se u rodnu Australiju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.