Mario Maloča, kapetan Hajduka: Dinamo nikada nije imao jaču momčad, Čop je najbolji napadač u ligi

Srijeda, 11. rujna 2013. 18:22 Napisao/la  Ivan Jelić

Dobili su novog trenera Branka Ivankovića koji će sigurno posložiti momčad tako da ostanu neporaženi na Poljudu, kaže Maloča

Na Poljudu se u subotu igra prvi od četiri dvoboja između Hajduka i Dinama koliko će ih naša dva najbolja klubova odigrati tijekom prvenstva u Ligi 10. Pred novinare je izašao kapetan Hajduka Mario Maloča:

- Dinamo je favorit, no mi ćemo učiniti sve da pred punim Poljudom uz podršku naših vjernih navijača ostvarimo pobjedu. Dobro smo radili tijekom reprezentativne pauze i vjerujem da ćemo spremni dočekati najveći hrvatski derbi dvoboj sa Dinamom. Gosti imaju nikada jaču momčad, ali mi se nećemo predati, naprotiv, pokušat ćemo iskoristiti njihove mane, kaže Maloča.

Koga se najviše pribojavate?

- Iako nije igrao na posljednjim utakmicama Duje Čop je najbolji napadač HNL-a. Uz njega tu je odlični Sammir. Nakon što je bio gurnut sa strane, Beqiraj se vratio na najbolji mogući način tri zadnje utakmice na svakoj je zabio gol. Tu su još brzonogi bočni napadači Fernades i Soudani. To što pričaju da im je nedostaje 7-8 igrača mene ne zanima, navikli su oni na takve situacije. Dobili su novog trenera Branka Ivankovića koji će sigurno posložiti momčad tako da ostanu neporaženi na Poljudu.

Što možemo očekivati od Hajduka?

- Reprezentativna pauza nam je dobro došla, posebice nakon što smo doživjeli poraz od Osijeka u Gradskom vrtu. Vratili su se ozlijeđeni igrači, Kouassi će biti spreman za derbi, on nam puno znači. Volio bih kada bi se Milović upisao u listu strijelaca. Zašto? Već godinu i pol dana igramo zajedno, u odličnoj je formi, pravi je profesionalac, možebitni gol Dinamu bi ga dodatno ohrabrio, zaključio je Maloča.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.