Mario Maloča produžio s Hajdukom, policija istražuje javni natječaj za zamjenu travnjaka

Utorak, 16. rujna 2014. 16:26 Napisao/la  I. J.

Mario Maloča, kapetn Hajduka koji već punih sedam godina nosi dres kluba s Poljud, produžio je ugovor s klubom na godinu dana, točnije do 2016. godine. Na ljeto 2015. godine ugovorne obveze istječu Vršajeviću, Miloviću, A. Miliću i predsjednik kluba Marin Brbić  obavio je prvu rundu pregovora s njima. Zasad se čini da igrači nisu skloni da i nakon isteka ugovora ostanu na Poljudu.

Inače, Poljud su pohodili djelatnici krim-policije nakon anonimne prijave da javni natječaj za zamjenu travnjaka na poljudskoj ljepotici nije bio u skladu sa zakonom. Radove obavlja tvrtka "Jadro". Navodno je prijavu policiji poslao Slavko Šimunović koji je zajedno sa tvrtkom Jadrom trebao obaviti zamjenu travnjaka, no on je ispao iz igre. Šimunović zamjera da je tvrtka Jadro dobila posao izravnom pogodbom  što je premanjegovom mišljenu protuzakonito. Djelatnici krim- policije "češljaju" dokumentaciju da bi utvrdili je li sve bilo po zakonu.

- Jedinu ponudu za zamjenu travnja poslala je tvrka Jadro i shodno zakonskim propisima mi se izravnom pogodbom dogovorili da oni budu izvođači, kazao je predsjednik Marin Brbić.