MARIN BRBIĆ PORUČUJE

Napravit ću sve da se Hajduk izvuče

Četvrtak, 05. srpnja 2012. 11:07 Napisao/la  Ivan Jelić

Klubu slijedi preustroj, stabilizacija, uspostavljanje poslovnih procesa na svim razinama, objašnjava novi čelnik Hajduka

Novi predsjednik Hajduka Marin Brbić, čiji izbor još trebaju potvrditi vijećnici Gradskog vijeća, na službenoj stranici kluba dao je prvu izjavu:

- Počašćen sam odlukom Nadzornog odbora i ako i službeno budem imenovan mogu jamčiti da ću uložiti sav svoj profesionalni potencijal znanje kako smo bi izvukli Hajduka iz nezavidne situacije u kojoj se trenutno nalazi. Znam da je težak posao ispred mene i mojih suradnika, klubu slijedi preustroj, stabilizacija, uspostavljanje poslovnih procesa na svim razinama a krajnje je vrijeme da počnemo kapitalizirati potencijale našeg brenda na pravi način. Siguran sam da će preustroj kluba rezultirati još boljom atmosferom u svlačionici. Osim u sebe i svojih suradnika očekujem doprinos navijača i svih simpatizera kluba, i svih koji vole Hajduka da nas podrže u zahtjevnom poslu koji je ispred nas i da u ovoj sezoni koja je ispred nas što više navijače bude na tribinama stadiona na Poljudu, jer pogotovo nam je sada njihov podrška od velike važnosti, objašnjava Brbić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.