Marin Brbić, čelnik Hajduka: Radoševića ćemo prodati jedino ako stigne nemoralna ponuda

Petak, 14. rujna 2012. 08:21 Napisao/la  I. J.

- Josip Radošević nije na prodaju. Samo ako stigne nemoralna ponuda ćemo ga prodati, rekao je Marin Brbić. Radoševića traži pola nogometne Europe, a  on je do sada odigrao samo 11 utakmica za Hajduk!

Nakon samo jednog nastupa u dresu hrvatske reprezentacije u utakmici protiv Belgije u Bruxellesu (1:1) krenule su priče u kojem će klubu mladi nogometaš nastaviti karijeru.

Navodno ga je izbornik Igor Štimac  preporučio treneru Real Madrida Joseu Mouinhu  talijanski mediji pišu da bi idućeg ljeta trebao postati član Juventusa. Menadžer Manchester Citiya  Roberto Mancini već od prije je upoznat s mogućnostima i kvalitetamaRadoševića. Pola nogometne Europe ga traži, a  on je do sada odigrao samo 11 utakmica za Hajduk! Na Poljudu ne razmišljaju o njegovoj mogućoj prodaju u skoro vrijeme , no predsjednik kluba Marin Brbić je poručio potencijalnim kupcima.

- Josip Radošević nije na prodaju. Samo ako stigne nemoralna ponuda ćemo ga prodati, rekao je Marin Brbić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.