Marin Brbić dobio novi predsjednički mandat, članovi NO-a nisu bili jednoglasni

Nedjelja, 25. listopada 2015. 20:19 Napisao/la  Ivan Jelić

Brbić je jednostavno ponudio malo više od ostalih kandidata, kaže predsjednik NO-a Ljubo Pavasović Visković


Marin Brbić dobio je novi mandat na mjestu predsjednika Hajduka. Tako je odlučio Nadzorni odbor, koji je od 10 sati ujutro razgovorao s kandidatima. Novinarima se obratio predsjednik NO-a Ljubo Pavasović Visković.

- Nakon provedenog postupka odabira kandidata odlučili smo dodijeliti gospodinu Marinu Brbiću još jedan mandat na mjestu predsjednika Hajduka, i to u razdoblju od sljedeće tri godine, počeo je Pavasović Visković, pa nastavio:

- Na kraju smo razgovorali s četiri najbolja kandidata i da smo odabrali bilo koga od njih četvorice ne bismo pogriješili. Izbor je pao na Brbića, jer su iza njega godine kvalitetnog rada u klubu.

Na pitanje koliko je Brbiću pomoglo to što je već preko tri godine predsjednik Hajduka, Pavasović je odgovorio:

- To mu sigurno nije odmoglo, ali nije ni presudilo. Brbić je jednostavno ponudio malo više od ostalih kandidata. Moram reći da odluka NO-a nije bila jednoglasna, ali isto tako da predsjednik uživa povjerenje svih članova. Uostalom, bilo bi jako loše da vlada jednoumlje. Što se tiče strategije kluba u narednom razdoblju, o tome morate pitati našeg novog-starog predsjednika Brbića, zaključio je Pavasović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.