Maleš uveo "gvozdenu" disciplinu, ulaz na Poljud moguć jedino s karticom

Petak, 17. veljače 2012. 16:08 Napisao/la  S. T.

Više neće biti nekontroliranih ulazaka i izlazaka sa stadiona, niti "šetnje" menadžera hodnicima kluba. U klub će se moći ući samo ako je prije dogovoren sastanak ili na poziv nekog od djelatnika Hajduka

Hrvoje Maleš, predsjednik Hajduka, zaveo je "gvozdenu" disciplinu na Poljudu. Više neće biti nekontroliranih ulazaka i izlazaka sa stadiona, niti "šetnje" menadžera hodnicima kluba. U klub će se moći ući samo ako je prije dogovoren sastanak, ili na poziv nekog od djelatnika Hajduka.

Naime, svaki djelatnik dobio je elektronsku magnetsku karticu s kojom će moći ući na stadion, a ona će istovremeno bilježiti koliko je djelatnik vremena proveo na radnom mjestu. Osim toga, na ulaznim vratima stadiona umjesto dosadašnjih čuvara – portira, koji su djelatnici kluba, Maleš je kontrolu ulaska i izlaska, te osiguranje cijele poljudske ljepotice, povjerio jednoj zaštitarskoj tvrtci.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.