Lukša Jakobušić želi Ivana Leku, Aljoša Asanović često pije kavu s predsjednikom

Utorak, 20. rujna 2022. 14:28 Napisao/la  Toni Bilić
Aljoša Asanović
Aljoša Asanović

Sportski direktor Mindaugas Nikoličius, koji ne voli brifinge s predstavnicima sedme sile, potvrdio je status privremenog trenera Mislava Karoglana:

- Imam jako puno povjerenja u njega. On je od početka u prvoj momčadi bio priključen u mandatu Jensa Gustafssonona. Mislav u ovom trenutku najbolje poznaje igrače, ima veliko poštovanje svlačionice. Do Svjetskog prvenstva on ostaje naš trener, vjerujemo mu. Nakon SP-a ćemo vidjeti što i kako dalje. Ima mentalitet, gard, autoritet, kazao je sportski direktor Hajduka.

U dvije rečenice Nikoličius je demantirao sam sebe: najprije je kazao da Karoglanu vjeruje, a potom da će nakon SP-a vidjeti što i kako dalje.

Bivši trener Valdas Dambrauskas nije smjenjen zbog slabih igara i rezultata, nego zbog toga što prije svega nije forsirao mlade i neke druge igrače.

Osim Biuka u prvoj jedanaestorici nije bilo mladih igrača poniklih u Hajdukovoj akademiji.

Privremeni trener Karoglan sada po nalogu čelnika kluba na klupu stavlja mlade igrače, Krolu, Pukštasa, Šarića, Ćubelića,..

Prva trojica dobili su poneku minutu u dvobojima s Rijekom i Istrom 1961.

Tko će biti novi trener?

Nakon što je otpao Slaven Bilić, prvi čovjek kluba Lukša Jakobušić želi vratiti iz Kine Ivana Leku.

Prema našim saznanjima Leko se želi vratiti iz Kine, nije baš sigurno da  želi doći u Hajduk.

Spekulira se da bi priliku prvi puta mogla dobiti klupska legenda Aljoša Asanović, koji kada je u Splitu gotovo svaki dan pije kavu s predsjednikom u jednom kafiću. To nije nikakva tajna.

Spominje se kao možebitni novi trener Ivan Pudar, koji je prije petnaestak godina bio trener Hajduka.

Jedno je gotovo sigurno, Mislav Karoglan neće biti trener nakon SP-a!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.