Lukša Jakobušić doveo Ivana Leku iz petog pokušaja, sada trebaju pojačanja

Nedjelja, 01. siječnja 2023. 14:46 Napisao/la  Toni Bilić
Lukša Jakobušić doveo  Ivana Leku iz petog pokušaja, sada trebaju pojačanja

Navijači Hajduka za Novu godinu uvijek žele puno zdravlja, sreće i titulu prvaka.

Te njihove želje ove Nove godine još je više podgrijao prvi čovjek kluba Lukša Jakobušić, koji je iz petog pokušaja doveo za trenera Ivana Leku.

U nastupnom govoru, kada je dobio povjerenje bivšeg NO-a, navijačima je poručio da na klupi želi vidjeti jednog od četri trenerska mušketira: Slavena Bilića, Ivana Jurića, Ivana Leku ili Matjaža Keka.

Nakon niza pogrešaka u izboru trenera, od Primorca, Tramezzanija, Gustafssona do Karoglana, a tu spada i Dambrauskas, koji je donio jedini trofej, doveo je Leku.

Dolaskom nekadašnjeg igrača i kapetana ponovno su eruptirale želje navijače, gotovo su svi uvjereni da Hajduk može osvojiti titulu prvaka bez obzira što Dinamo ima šest bodova prednosti uz jednu utakmicu manje.

S trenutačnim igračkim kadrom niti Murinhno ne može napraviti ništa više od druge pozicije.

Kako smo neslužbeno saznali, novi trener u razgovoru sa čelnicima kluba jasno i glasno je zatražio pojačanja na svim linijama momčadi.

Bez pojačanja nema trofeja.

Mnogo je različitih promišljanja oko prodaje Stipe Biuka u Los Angeles.

Kada se pogleda s financijske strane, bijeli će uprihodovati 6,5 milijuna eura, uz moguće bonuse dodatnih 1,5 eura za igrača koji je u bijelom dresu odigrao 67 službenih utakmice i zabio 6 golova.

To je veliki financijskli uspjeh.

Prodali su Splićani Marina Ljubičića u LASK za 2,4 milijuna eura.

Do prije nekoliko mjeseci Jakobušić i Nikoličius se navijačima poručili: Nećemo prodavati klupsko srebro!

Prodali su dvojicu mladih igrača kako bi donekle napunili blagajnu.

I još nešto vrlo važno u cijeloj priči oko Biuka, prvi čovjek kluba svojedobno je izjavi da neće neće prodati Biuka za iznos manji od 15 milijuna eura.

Prodao ga je za gotovo dva puta manji iznos!

Hajduk je na prodaji od svojeg "srebra" ukupno zaradio samo cca. 10 milijuna eura!?

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.