Lukša Jakobušić: Ako ne osvojimo naslov prvaka, krivci možemo biti Niko ili ja

Srijeda, 11. svibnja 2022. 00:04 Napisao/la  SC
Lukša Jakobušić
Lukša Jakobušić Foto: HNK Hajduk

Lukša Jakobušić na Skupštini Hajduka rekao je između ostalog sljedeće:

- Ako ne osvojimo naslov prvaka ni Valdas Dambrauskas, ni igrači nisu krivci. Možemo biti krivci Niko ili ja, ili samo ja. Donijeli smo neke odluke u prvom dijelu. Nismo napravili nijedan izlazni transfer. Imali smo odličnu ponudu za Jana Mlakara, ali nismo se odlučili prodati ga. Mlakar je sada ozlijeđen i sam je došao u Rijeku. Livaja i Kalinić su došli u Koprivnicu. Zamislite situaciju da igramo u Koprivnici, da smo prodali Mlakara i da je bilo 0:0, ja bih mislio da je do mene. Dva dana prije dolaska Nikole Kalinića mogli smo prodati Mlakara. Kada se boriš za naslov, onda ne gledaš na novac, naglasio je predsjednik Hajduka.

- Mi nismo prisutni ni u Županiji. Zajedništvo koje ističem često, s vlasnicima, veteranima, članovima, navijačima se osjeti. Mi to nemamo u nogometnim krugovima. Stvarno mislim da je Kustić dobar, ali za sebe, a ne za nas. Mario Smodlaka je dopredsjednik HNS-a, druge najbolje države u nogometu. On je stavio Marka Ercega da bude predsjednik NS ŽSD-e, a s njima je i Stipe Doljanin. Kada pitate predsjednika Kustića, reći će da se ne može petljati u to, Ali, može. Zašto neće? Ne mora ga staviti za dopredsjednika. Ali, on mu odgovara. Diže mu ruku. Ali, ne može biti uspješan predsjednik ako nema Hajduka u HNS-u. Nije logično da nas nema u HNS-u. Ali, njemu ovo odgovara. I Kustiću i Smodlaki, naglasio je Jakobušić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.