HAJDUK TRAŽI PREDSJEDNIKA

Ljubo Pavasović-Visković glavni kandidat

Srijeda, 20. lipnja 2012. 16:28 Napisao/la  Ivan Jelić

Navodno je predsjednik Nadzornog odbora prof. dr. Josip Paladino najžešći zagovornik da Pavasović-Visković prihvati ovu funkciju

Kao glavni kandidat za novog predsjednika Hajduka spominje se član NO-a odvjetnik Ljubo Pavasović-Visković. Navodno je predsjednik Nadzornog odbora prof. dr. Josip Paladino najžešći zagovornik da Pavasović-Visković prihvati ne baš zahvalnu funkciju. Njih dvojica u ovom trenutku vode klub i donose strateške odluke uz punu podršku ostalih članova NO-a. Novog predsjednika kluba bira Nadzorni odbor.

Hrvoje Maleš  6. lipnja podnio je ostavku na mjesto čelnog čovjeka kluba. Malešovu ostavku zatražili su vijećnici na sjednici Gradskog vijeća grada Splita   na kojoj se odlučivalo o zahtjevu Hajduka da mu grad bude jamac za podizanje kredita u iznosu od 60 mil. kuna.  Vijećnici HDZ-a uvjetovali su podizanje ruku, što je bilo presudno da se odobri jamstvo, Malešovom ostavkom što je predsjednik NO-a prihvatio. Vrlo brzo raspisan je javni natječaj za novog predsjednika, već su pristigle neke prijave.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.