Mišo Krstičević: Josip Radošević u 18. godini imao 93 posto točnih dodavanja, time je sve rečeno

Petak, 14. rujna 2012. 17:17 Napisao/la  Ivan Jelić

Govorimo o nečemu što se dogodilo kada je Josip imao 14 godina, svi znamo kakav je Radošević momak, osudio je Mišo Krstičević medijski linč zbog navodnog rasizma

Na presici uoči polaska u Zaprešić gdje Hajduka u subotu čeka dvoboj s domaćinom Interom, trener Mišo Krstičević osvrnuo se na igru mladog Josipa Radoševića u utakmici protiv Belgije, ali i na ponašanje dijela medija spram njega:

 

- Mali Radošević u 18. godini imao 93 posto točnih dodavanja, time je sve rečeno! Ne treba puno više tražiti od njega, tek je počeo igrati. Ima izvanredan udarac što je pokazivao u juniorima i sigurno je da će te kvalitete poboljšati i u budućnosti još bolje  igrati. Ne treba sada previše tražiti, on je na pravom putu da postane odličan igrač, smatra Krstičević koji je o medijskim napisima rekao sljedeće:

 

- Trebalo bi se više stvari prokomentirati. Najviše o medijskom linču u vezi navodnog rasizma, govorimo o nečemu što se dogodilo kada je Josip imao 14 godina. Svi znamo kakav je Radošević momak. To ne ide na čast ljudima koji su to napravili, trebali bi se ispričati, zaključio je Krstičević.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.