Krstičević: "Proba" bez Anasa i Andrića je uspjela, momčad je dobro reagirala

Nedjelja, 01. travnja 2012. 13:03 Napisao/la  Ivan Jelić

Andrić i Ans su nam puno nedostajali, oni daju ton igri momčadi na taktičkom i tehničkom planu, rekao je Mišo Krstičević

Hajduk je osvojio samo bod u Koprivnici protiv Slaven Belupa, iako je Splićane dijelilo desetak minuta od pobjede. Poveli su golom Lendrića početkom drugog dijela da bi Brezovec udarcem sa dvadesetak metara zatresao mrežu nemoćnog Blaževića i tako domaćina spasio od poraza. Trener Mišo Krstičević nije mogao računati na ozlijeđene Andrića, Maloču, te Anasa Sharbinija koji je imao tri žuta kartona:

- Andrić i Ans su nam puno nedostajali, oni daju ton igri momčadi na taktičkom i tehničkom planu. Zadovoljan sam kako je momčad reagirala. "Proba" bez Anasa i Andrića je uspjela jer najvjerojatnije u novoj sezoni nećemo moći računati na njih dvojicu. Hajduk se treba okrenuti svojoj mladosti, imamo sjajan potencijal u juniorskoj i kadetskoj momčadi, kazao je Krstičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.