Krstičević: Nismo se branili protiv Intera na San Siru, nećemo se braniti ni protiv Rijeke

Subota, 01. rujna 2012. 09:36 Napisao/la  Ivan Jelić

Rijeka je imala novaca pa je kupovala, mi nismo imali novaca pa nismo mogli kupovati. Oni imaju iskustvo, mi mladost, vidjet ćemo što će biti učinkovitije na travnjaku, kaže Mišo Krstičević

Jadranski derbi za obje momčadi od izuzetne je važnosti. Rijeka je izgubila od Intera u Zaprešiću, Hajduk na Poljudu nije uspio pobijediti Osijek. Susret je podjednako važan za obojicu trenera, novi neuspjeh mogao bi biti koban za jednog od njih:

- Nismo se branili u dvoboju s Interom na San Siru, nećemo se braniti niti protiv Rijeke na Kantridi. Znamo dobre i loše strane domaćina, imaju nekoliko igrača koji dobro izvode slobodne udarce, Brezovca, Kreilacha, Weitzera… u prekidima su najopasniji Neretljak i Knežević. Loše strane vam neću otkriti, pokušat ćemo ih iskoristiti na najbolji mogući način, kaže Krstičević.

 

Rijeka je dovela 15 novih igrača u ljetnom prijelaznom roku :

 

- Rijeka je imala novaca pa je kupovala, mi nismo imali novaca pa nismo mogli kupovati. Oni imaju iskustvo, mi mladost, vidjet ćemo što će biti učinkovitije na travnjaku. Osim toga Rijeka ima odličnog trenera. Čeka nas čvrsta utakmica. U utakmicama protiv Lokomotive i Osijeka iz dva udarca primili smo tri gola, vrijeme je da i nas sreća malo poljubi, priželjkuje Krstičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.