Krstičević i Križanac brzo našli zajednički interes, na potezu su Hajduk i Split

Subota, 19. svibnja 2012. 14:46 Napisao/la  Ivan Jelić

Križanac je  iskazao želju da ostvari dječački san i da zaigra za Hajduk

Hajduk želi dovesti Ivicu Križanca kojem je istekao ugovor s RNK-om Split. Braća Slaven i Jozo Žužul obavili su razgovor s iskusnim stoperom, koji se pokazao kao pravo pojačanje. Žele ga zadržati jer su svjesni koliko Križanac znači za momčad iz Parka mladeži.

Prije godinu i pol dana činilo se da će Križanac potpisati ugovor s Hajdukom nakon što je raskinuo ugovor s ruskim prvoligašem Zenitom. Obavio je tada razgovor s tadašnjim prvim čovjekom bijelih Josipom Grbićem i predsjednikom NO-a Petroslavom Sapunarom. Sve se dogovorio i kada je trebao potpisati ugovor došlo je do kratkog spoja. Umjesto da postane igrač Hajduka, nakon razgovora s braćom Žužul i tadašnjim sportskim direktorom Nenadom Pralijom potpisao je jednogodišnji ugovor sa Splitom.

Prije neki dan Križanac je dva sata razgovarao s trenerom bijelih Mišom Krstičevićem, iskazao je želju da ostvari dječački san i da zaigra za Hajduk. Da s  klubom  "za kojeg navija od malih nogu" osvoji titulu prvaka na kraju uspješne igračke karijere. Na potezu su čelni ljudi Splita i Hajduka, braća Žužul i Maleš.