Krasimira Balakova želi Hertha, Hajduk neće odbiti unosnu ponudu

Utorak, 14. veljače 2012. 14:24 Napisao/la  S. T.

Što se tiče pisanja njemačkih novina oko mog  možebitnog preuzimanja Herte BSC, to ne želim komentirati. Imam važeći ugovor s klubom, kaže Balakov koji nije vodio poslijepodnevni trening

 Prema informacijama iz njemačkih medija, berlinska Hertha  u potrazi je za novom trenerom nakon što je poslije subotnjeg prvenstvenog poraza od Stuttgarta  (0:5)  ostavku podnio Michael Skibbea. Klub iz Berlina nalazi se pri dnu prvenstvene tablice u zoni ispadanja iz Bundeslige. Kao jedan od mogućih kandidata spominje se i aktualni trener Hajduka Krasimir Balakov.

 Krasimir Balakov nije u utorak poslije podne vodio trening momčad, trening su odradili njegovi pomoćnici:

- Ranije sam najavio predsjedniku Malešu da zbog privatnih obveza neću voditi trening u utorak poslije podne. Što se tiče pisanja njemačkih medija oko mog  možebitnog preuzimanja  Herte BSC, to ne želim komentirati. Imam važeći ugovor s klubom, u srijedu ujutro bit ću na treningu Hajduka - kratko je kazao Balakov.

 Glasnogovornik Hajduka Ante Bilić na temu mogućeg odlaska Balakova sa Poljuda iznio je stav kluba:

 - Isto kao što vrijedi  pravilo ponude i potražnje za naše  igrače,  vrijedi i za trenera Balakova.  Ako dođe ponuda koja se ne može odbiti Hajduk će ga pustiti da ode. Nikakva ponuda za trenera Balakova nije došla iz Njemačke - kazao je Bilić.

Prije dvije godine,  nekoliko dana  pred početak proljetnog prvenstva, Splićane je napustio tadašnji trener Eduardo Reja, preuzevši talijanski Lazio koji se u tom trenutku nalazio u zoni ispadanja iz Serie A.
 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.