KORONAVIRUS U HAJDUKU Odgođene dvije utakmice Hajduka II u drugoj ligi

Utorak, 15. rujna 2020. 13:48 Napisao/la  SC

Klub se još nije očitovao o tome kako se koronavirus u Hajduku II odrazio na epidemiološku situaciju u Hajduku I

KORONAVIRUS U HAJDUKU Odgođene dvije utakmice Hajduka II u drugoj ligi

HNK Hajduk na službenoj stranici objavio je sljedeću vijest:

Ovim putem obavještavamo javnost o tome da je jedan igrač druge momčadi Bijelih pozitivan na COVID-19. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitet osobe pozitivne na virus.

Zbog slučaja koronavirusa odgađaju se za sada utakmice Hajduk II - Sesvete koja se trebala igrati u srijedu, 16. rujna, na Poljudu te susret između Solina i Hajduka II, koji je bio predviđen u subotu 19. rujna.

Riječ je o asimptomatskom slučaju koji je otkriven redovnim testiranjem, a igrač se osjeća dobro te mu je od strane nadležnog epidemiologa određena mjera samoizolacije sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i radne skupine Hrvatskog nogometnog saveza.

Nakon epidemiološkog izvida utvrđeno je da prema važećim smjernicama cijela momčad i stručni stožer Hajduka II moraju biti idućih 14 dana u samoizolaciji, stoji u priopćenju.

Klub još nije očitovao o tome kako se koronavirus u Hajduku II odrazio na epidemiološku situaciju u Hajduku I.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.