Josip Vuković se vratio u Hajduk, iskusni veznjak na Poljudu do 2024. godine

Srijeda, 23. lipnja 2021. 13:56 Napisao/la  TB
Mindaugas Nikoličius i Josip Vuković
Mindaugas Nikoličius i Josip Vuković Foto: HNK Hajduk

Josip Vuković se vratio na Poljud!

Iskusni 29-godišnji vezni igrač priključio se danas hajdukovcima, a s 'bijelima' će biti do ljeta 2024. godine. 

Vuković je Hajdukovo dijete, prošao je sve uzrasne kategorije Akademije HNK Hajduk Luka Kaliterna te je za prvu momčad upisao 23 službena nastupa.

U međuvremenu je igrao još za Dugopolje, Istru 1961, RNK Split, Vitez, Olimpik Donetsk, Maritimo i Osijek. 

Sada se nakon šest godina opet vraća u Hajduk i nosit će dres s brojem 4. 

- Volio bih se zahvaliti svima na dobrodošlici. Osjećaj je savršen, kada sam prolazio pokraj terena prisjetio sam se svih lijepih trenutaka iz prošlosti, svih trenera i doživljaja. Radujem se svakom novom danu. Totalno sam drugačiji igrač od momenta kada sam bio ovdje. Smatram da mogu pomoći Klubu i da ću to pokazati u utakmicama koje dolaze brzo. Idemo se dobro pripremiti da sezonu dočekamo spremni - emotivan je bio Josip pri povratku u svoj matični klub.

- Josip je igrač koji se uklapa u stil i model igre naše momčadi, posjeduje vrlo dobre tehničke i taktičke karakteristike. Radi se o jako karakternom igraču s izraženim natjecateljskim duhom te smo uvjereni da će svojim iskustvom pomoći u razvoju naših mladih igrača. Vrlo je važna činjenica da je ponikao u našoj Akademiji te jako dobro razumije okruženje u koje dolazi te ima posebno izražene emocije prema Klubu. Na koncu, Josipa smo doveli na poziciju na kojoj smo trenutno deficitarni i siguran sam da će se jako dobro uklopiti u momčad - istaknuo je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.