Joan Carrillo neće imati koristi od poštenog priznanja da sudac nije krivac za poraz od Dinama

Ponedjeljak, 07. kolovoza 2017. 20:22 Napisao/la  Ivan Jelić

Hajduka u play-offu Europske lige čekaju dvije utakmice sa Evertonom, nakon 4 kola u domaćem prvenstvu već zaostaje za Rijekom i Dinamom


Svaka čast! Bravo za trenera Hajduka Joana Carrilla koji je na presici nakon poraza od Dinama u najvećem hrvatskom derbiju decidirano izjavio:

- Sudac nije krivac za naš poraz!

Naime, Hajdukovi igrači poslije susreta bili su mišljenja da se Ćorić prije vodećeg pogodak nalazio u nedozvoljenoj poziciji, te da je kod trećeg gola domaćina bio prekršaj nad vratarom gostiju Stipicom.
 
 Uistinu, obje situacije su dvojbene, no više se ništa ne može promijeniti.
 
Uoči derbija s Poljuda su najavljivali pobjedu u derbiju, sampouzdanje su gradili na pobjedi nad Brondbyjem, odnosno na slaboj igri Dinama protiv norveškog predstavnika Odda.

Međutim, ne da nisu Splićani odigrali kako se od njih očekivali nego su odigrali vrlo slabo što je priznao sam Carrillo.

Čini se da se ponavlja prošla sezona, kada su bijeli igrali u play-offu Europske lige, ispali su od Maccabija i vrlo brzo u prvenstvu bodovno zaostali za Rijekom i Dinamom.

Hajduka u play-offu Europske lige čekaju dvije utakmice sa Evertonom.

Objektivno, teško da bijeli mogu izbaciti klub koji je u dosadašnjem tijeku ljetnog prijelaznog roka potrošio cca. 113 milijuna eura na dovođenje igrača, na Goodison park vratilo se njihovo "dijete"  Wayne Rooney.

Jedna od dvije najvažnije stavki u novom  ugovoru kojeg je Carrillo potpisao na kraju prošle sezone je da momčad treba  uvesti u Europsku ligu.

Zadaća je vrlo teška, no da ne budemo potpuni skeptici treba vjerovati u iznenađenje.
 
Što se pak tiče prvenstvene utrke, bijeli se tu još možda mogu boriti za sam vrh, međutim Rijeka i Dinamo su već  daleko ispred njih.

Navijačima je dosta trećeg mjesta, traže da Hajduk napokon osvoji titulu prvaka.

Nikakvo opravdanje neće i ne žele prihvatiti ako to njihovi ljubimci ne ostvare.

Uostalom, udruga Naš Hajduk se javno očitovala da nisu zadovoljni rezultatima momčadi proteklih sezona.

Pošteni Carrillo izajavom da sudac nije krivac za poraz protiv Dinama sebe je doveo u nezavidnu situaciju.

Navijači mu neće oprostiti to njegovo poštenje samo zato što je u pitanju Dinamo, ali isto tako mu neće oprostiti ako ispadne od Evertona.

Kako će se Carrillo izvući iz ove situacije vrlo brzo će se znati. Bez obzira na konačni ishod zaslužio je zlatnu medalju od HNS–a za svoju poštenu izjavu.

Bravo Carrillo!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.