NIJEMCI STIŽU U SPLIT

Jamal Sharbini: Hannover 96 dolazi zbog Anasa!

Subota, 03. ožujka 2012. 17:59 Napisao  I. V.

Jamal je svojedobno sinove poslao na Poljud. Rijeka je za dvojicu igrača dobila čak 2,3 mil. eura odštete.

Anas Sharbini je na izlaznim vratima Poljuda! Jedan od najdarovitijih riječkih nogometaša odigrao je za Hajduk u Kranjčevićevoj utakmicu nakon koje su skauti Hannovera 96 zadovoljno napustili Hrvatsku. Toliko zadovoljno da se brzo misle vratiti.

 - Najavili su dolazak početkom tjedna, ne mogu govoriti o detaljima jer se u ovakvim situacijama nikada ne zna. Vidjet ćemo ako sjednemo za stol - kaže Jamal Shabrini, glava obitelji Sharbini i vješti pregovarač.

Iako se činilo da će u završiti u Maksimiru, Jamal je svojedobno sinove poslao na Poljud. Rijeka je za dvojicu igrača dobila čak 2,3 mil. eura odštete što je rekord koji neće tako brzo biti oboren. Ne treba sumnjati da će Jamal izvući maksimum ako sjedne za stol s predstavnicima Hannovera 96.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.