Jaira želi dovesti Kairat, Hoffenheim prati što se događa s Darkom Nejašmićem

Srijeda, 05. veljače 2020. 16:47 Napisao/la  Toni Bilić
Jairo (Hajduk)
Jairo (Hajduk) Foto: www.hnkhajduk

Bundeligaš Hoffenheim želi dovesti u svoje redove idućeg ljeta mladog Hajdukovog veznog igrača, 21-godišnjeg Darka Nejašmića, člana U-21 reprezentacije.

Nejašmić je kod trenera Siniše Oreščanina i Damira Burića bio standarni prvotimac, otkaa je došao Igor Tudor izgubio je mjesto u početnoj jedanaestorici.

Već na zimskim pripremama u Turskoj, gdje su Splićani odigrali četiri susreta, bilo je vidljivo da nije siguran više za mjesto u veznom, prednost su dobili Jradi, Jurić, Hamza.

Kakav je njegov status bit će mnogo jasnije već u subotu, zbog tri žuta kartona ne može igrati stijelac prvog gola u pobjedi protiv Varaždia, Libanonac Jradi.

Osim Nejašmića za mjesto u vezi konkuriraju Jurić i Kalik.

Prije nekih mjesec dana Nejašmić je potpisao novi ugovor s klubom koji vrijedi do 30. lipnja 2023. godine.

Dosada je odigrao 42 utakmice od toga 40 utakmica u početnom sastavu, postigao je 3 gola, imao 1 asistenciju.

Njemački prvoligaš budno prati razvoj događaja oko statusa Nejašmića, oni ga željeli već u ljetnom prijelaznom roku dovesti u svoje redove.

Menadžer Hajdukovog veziste je njegov otac koji neće dozvoliti da mu sin grije klupu za pričuve.

Hajdukova Brazilca Jaira želi u svoje redove dovesti doprvak Kazahstana Kairat.

Član toga kluba je nekadašnji igrač bijelih Dino Mikanović.

Čelnici Kairata ozbiljno su zapeli da Hajdukova napadača koji je dosadašnjem tijeku sezone postigao 7 golova i jedan u Kupu Hrvatske.

U dresu Hajduka 28-godišnji Jairo do sada je odigrao 61 utakmicu, 57 puta bio je u početnoj postavi, postigao je 21 gol imao 13 asistencija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.