Jadranski derbi: Splitskom maloljetniku policija zaplijenila čak 139 komada pirotehničkih sredstava

Utorak, 04. prosinca 2012. 17:20 Napisao/la  SC

Za vrijeme i nakon Jadranskog derbija uhićeno je ukupno osam osoba, po četiri pripadnika Torcide i četiri Armade

Uoči utakmice Hajduk - Rijeka policija je jednom 17-godišnjem Splićaninu zaplijenila cijeli pirotehnički arsenal, mladić je u ruksaku imao čak 139 komada raznih pirotehničkih sredstava. Dalmacia News piše da je policija mladića privela u Opelu splitskih registracijskih oznaka zajedno s nekolicinom mahom vršnjaka.

Za vrijeme i nakon Jadranskog derbija uhićeno je ukupno osam osoba, po četiri pripadnika Torcide i četiri Armade. Podneseno je ukupno jedanaest optužnih prijedloga. Dvije su osobe zbog korištenja pirotehnike na stadionu izvedene pred Prekršajni sud u Splitu.

Prema policijskom izvještaju u Split je stiglo oko 300 pripadnika Armade, koji su od Dugopolja autobusom Prometa prebačeni do Poljuda. Nikakvi incidenti nisu zabilježeni, na dolasku i odlasku iz grada.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.