Jadranski derbi: Mario Maloča prebačen u drugu momčad, Goran Vučević šokirao svlačionicu

Četvrtak, 16. travnja 2015. 19:40 Napisao/la  Ivan Jelić

Kapetan Hajduka odlukom trenera Gorana Vučevića od četvrtka trenira s drugom momčad, Maloči je zabranjeno treniranje s prvom momčadi i do kraja sezone igrat će Treću ligu - Jug


Mario Maloča neće igrati Jadranski derbi u subotu! Kapetan Hajduka odlukom trenera Gorana Vučevića od četvrtka trenira s drugom momčad, Maloči je zabranjeno treniranje s prvom momčadi i do kraja sezone igrat će Treću ligu - Jug.

Eskalacija sukoba izmežu kapetana i trenera Hajduka nije iznenađenje. Prva naznaka da će Maloča osvanuti na Vučevićevoj listi prekobrojnih mogla se nazrijeti u utorak, kada je trener udaljio kapetana s treninga zbog nediscipline. U srijedu je Maloča trenirao po posebnom režimu, u četvrtak je momčad ostala bez kapetana koji je Vučeviću očito postao smetnja u provođenju svojih zamisli vezanih za promjenu ponašanja.

Naravno da sukob između trenera i kapetana momčadi nije uvjetovan jednom napucanom loptom, zbog čega je Maloča udaljen s treninga. Kako će se njihov sukob odraziti na atmosferu  u momčadi pokazat će utakmica protiv Rijeke.

Jedno je sigurno, Vučevićeva šok-terapija nikoga na Poljudu nije ostavila ravnodušnim.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.