Ivan Vuković "Giga" upitan za neugodno gostovanje Hajduka u Stanovima

Četvrtak, 14. ožujka 2013. 17:58 Napisao/la  I. J.

Vuković se požalio na bol u butnom mišiću. Bijeli u posljednjih godina nisu rezultatski dobro prolazili na vrućem zadarskom  travnjaku

Ivan Vuković "Giga", jedan od najvažnijih igrača požalio se na bol u butnom mišiću i upitan je njegov nastup protiv Zadra. Na Poljudu vjeruju da će ipak biti spreman za nedjeljni dvoboj u Stanovima, te da se neće i on naći na podužoj listi ozlijeđenih. Bijeli u posljednje vrijeme nisu rezultatski dobro prolazili na vrućem zadarskom  travnjaku. Prije pet godina, kada su bijeli pod vodstvom trenera Ivana Pudara, najavljivali su pohod na titulu prvaka i u Zadru odigrali samo 0:0.

Zbog poraza u Stanovima na početku sezone 2008./09. ostavku je podnio tadašnji trener Hajduka Goran Vučević. Za momčad s Poljuda tada su između ostalih igrali Andrić, Kalinić, Ibričić , Gabrić.... Ništa bolje nije prošao bugarski strateg Krasimir Balakov koji je između dvije europske utakmice sa Stoke Cityjem doživio minimalni poraz u Zadru.

Prošlog proljeća aktualni  trener Mišo Krstičević s bijelima je slavio na vrućem gostovanju s 4:2. Ogled u Stanovima je podjednako važan za obje momčadi Zadranima je potreban svaki bod u borbi za prvoligaški ostanak, Splićanima za osvajanje mjesta koja vode u Europsku ligu. Nema dvojbe da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta. Lijepa je vijest za Krstičevića da je počeo trenirati Milić, koji je zbog udarca u koljeno napustio travnjak u 29. minuti utakmice protiv Istre 1961. Liječnici čine sve ne bi li ga osposobili za igru.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.