Ivan Leko: Tomas s ljudske strane nema mane, drago mi je što radi dobar posao

Petak, 12. svibnja 2023. 15:22 Napisao/la  T. B.
Ivan Leko
Ivan Leko

Hajduk je osigurao drugo mjesto, a u 34. kolu u subotu (17 sati) na Poljudu igra protic Osijeka.

Stjepan Tomas u najavi utakmice rekao je da 'neće imati problema s Hajdukom, ako budu igrali kao protiv Dinama'.

- Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Meni je s jedne strane dobro da svaki trener vjeruje u svoju ekipu. Na nama je isto da gledamo sebe. Ako nastavimo biti organizirani, disciplinirani i fokusirani, imamo šansu da pobijedimo. Svi momci su maksimalno koncentrirani, znaju koliko nam je bitan svaki trening i svaka utakmica. Nema rasterećenosti, to u velikom klubu i profesionalnom sportu ne postoji. Napravit ćemo sve da budemo dobri u svakom segmentu igre. Tomas i ja znamo se iz mlade reprezentacije, baš smo dobri. Odličan je tip, s ljudske strane netko bez mane. Drago mi je što radi dobar posao, rekao je trener Hajduka Ivan Leko.

Je li Nikola Kalinić blizu umirovljenja?

- To biste trebali pitati njega. Na kraju sezone će svi sjesti i vidjeti gdje i kako za iduću sezonu.

Hoćete li u ponedjeljak juniorima pomoći za susret s Dinamom?

- Mislimo da nam je glavna utakmica finale kupa. Svaki trening i utakmica je u službi toga. Sve je tome podređeno, da dođemo u najboljem mogućem stanju. Ogromna je razlika kako igraš i kakav rezultat napraviš. U proteklih pet mjeseci smo imali jako dobru komunikaciju s omladinskim pogonom. Napravili smo plan da im se omogući da budu u što jačem sastavu i da im olakšamo da naprave što veće uspjehe.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.